Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μη με ξυπνάς απ'τις έξι...

Είναι τρομερό το τι μπορεί να σκαρφιστεί κανείς για να κατεβάσει ιδέες τελικά..
Πάρτε για παράδειγμα τον Thomas Edison.
Πριν τον πάρει ο ύπνος έβαζε δίπλα στην πολυθρόνα του ένα μεταλλικό πιάτο, ενώ στα χέρια του κρατούσε δυο μεταλλικές μπάλλες. Οταν ψιλογλάρωνε πέφταν οι μπάλες πάνω στο πιάτο κι έτσι ξυπνούσε. Με νέες ιδέες..
Εγώ από την άλλη έχω βιονική ακοή, κάτι που μου χάρισε μια παλιά μόλυνση στα μάτια οπότε και δε χρειάζομαι μεταλλικά πιάτα για να ξυπνήσω απότομα.Φυσικά δε μου κατεβαίνουν ιδέες για εφευρέσεις.Αλλά έχω μπόλικες ιδέες γύρω από πολλά πράγματα.

1.Παρανάλωμα δημοτικού σχολείου της γειτονιάς μου. Με ή χωρίς τα παιδάκια .Κι εγώ υπήρξα παιδί και μάλιστα κωλοπαίδι αλλά δε τσίριζα σα να με σφάζουν στο διάλλειμα.Οχι δεν έχω παιδιά και όχι δεν έχω σκοπό να κάνω σύντομα.Συγνώμη.

2.Παρανάλωμα της εκκλησίας της γειτονιάς μου.Γιατί πρέπει να ακούω τη λειτουργία στη διαπασών στις 7 το πρωι της Κυριακής;;Δηλαδή αν σας ξυπνούσα εγώ με Heavy Metal θα σας άρεσε;;Και πριν προλάβετε να κάνετε τη σύγκριση θα σας πω πως ΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Οχι για μένα τη γλιτώσατε..

3.Εξολόθρευση σπουργιτοειδών της γειτονιάς μου. Λίγο οξύμωρο καθώς η γειτονιά τους είναι όλος ο κόσμος αλλά λέμε τώρα. Το όνειρο μου ήταν ένα αεροβόλο και ένας πεινασμένος γάτος.Το είδα χτες βράδυ..Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια δε μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να προσποιούμαι πως μ'αρέσουν..
Ακου τα πουλάκιαααα...Δε πείθω ε; Το ξερα.. 

4.Εκτόξευση χλωρίνης-μερέντας στα απλωμένα ρούχα της κάθε γειτόνισας που αντί να κάνει επίσκεψη ή να πάρει τηλέφωνο τσιρίζει από το μπαλκόνι λες και πουλάει λαχανικά πρώτο πάγκο στη λαική.Ναι μαμά αυτό πάει και για σένα. Και μια που το θυμήθηκα μπορείς να μην ανοιγοκλείνεις τα συρτάρια και τα ντουλάπια της κουζίνας σα να ήταν ποντικόφακες;;Αν κάποια μέρα βρείς stopper από βαμβάκι μέσα να ξέρεις ποιός το βαλε..

5.Ανατίναξη αυτοκινήτου-ζαρντινιέρας-απλώστρας κάγκουρα της απέναντι πολυκατοικίας.Ρε 'άνθρωπε' αν σου αρέσει τόσο πολύ η μουσική πάνε(aka πηγαινε) κατασκήνωσε σε κανα club ή σπούδασε ηχοληψία στο ιεκ θόρυβος.Το 'τι σου έχω κάνει και με διώχνεις σαν ζητιάνο' στις 6 το πρωι που έχεις κάνει κεφάλι και μόλις γύρισες απ'τα μπουζούκια γιατί πρέπει να το μοιραστείς μαζί μου;;

6.Εκτέλεση του ακορντεονίστα που γυρνάει από γειτονιά σε γειτονιά της Τούμπας.Ολοι ξέρετε ποιόν λέω!!!Αυτόν που πάίζει συνέχεια το ίδιο σπαστικό βαλς wanna be..ίσως πάιρνει και λεοφωρείο και πηγαίνει και σε άλλες περιοχές δε ξέρω. Πάντως σίγουρα μένει κάπου εδώ κοντά γιατί πάντα από εμάς αρχίζει.Θα μάθω εγώ!!Φίλε περιόρισε τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες στο σπίτι σου ή αν έχεις ανάγκη από λεφτα πάνε στο greek idol ή στην πλατεία Αριστοτέλους.Η πάιξε σε κάποιο μαγαζί.Αφου τό χεις. Μάθε όμως και κάνα άλλο τραγουδάκι γιατί την επόμενη φορά που θα σου πετάξω κέρμα από το μπαλκόνι θα φροντίσω να σε βρεί στο κεφάλι!!

7.Στραγγαλισμός κίτρινου ριγωτού γάτου που ανήκει στην γράφουσα .Εκτός του ότι ανοίγει μόνος του τα παράθυρα και βγαίνει στο μπαλκόνι νιαουρίζει ακατάπαυστα και εκνευριστικά μέσα στο αυτί μου. Και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κρέας γάτας..

Συμπέρασμα
Αν ο Thomas Edison έμενε σε γειτονιά σαν τη δική μου αντί για εφευρέτης θα ήταν σίγουρα serial killer..

  


Credits to Ske For the inspiration ..