Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

SPARTACUS PART I ... ΑΙΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ .. ΠΑΝΤΟΥ

Πριν 2 με 3 βδομάδες κάτι φιλαράκια μου πρότειναν να δω μια σειρά που παίζεται στο Αμέρικα.
'Καλή;' ρώτησα..
"Τρίκαλη'' απάντησαν. "Θα γουστάρεις πολύ'..

Ε με τα πολλά είπα wtf δεν έχω να χάσω και τίποτα, το πολύ πολύ μια ώρα από τη ζωή μου. Δε θα ήταν και η πρώτη φορά εξάλλου που θα έβλεπα μια μ4λ4κία και μισή οπότε..
Περιττό να σας πω πως πορώθηκα. Γι αυτό θα σας την παρουσιάσω..σε δύο μέρη :)


WARNING
Αν δε την έχετε δει ποτέ, απλά κατεβάστε τη και μη διαβάσετε αυτό το ποστ. Δε θα με κηνυγάτε μετά για spoiling. Οχι τίποτα άλλο απλά βαριέμαι να τρέχω. Προτιμώ να πετάω.

Επίσης στους ξενέρωτους που την έχουν δει και δε τους άρεσε.. Διάβασα άπειρες π4παριές που γράφετε και θα σας απαντήσω. Αν διαφωνείτε χέστηκα. Να κάνετε δικό σας blog και να γράψετε γιατί δε σας άρεσε.

- Μάπα σκηνοθεσία
Θα την σκηνοθετούσε ο Fellini τη σειρά αλλά πρόλλαβε και πέθανε δυστυχώς. Ο Clint Eastwood(respect)  από την άλλη,  δίδασκε σκοποβολή σε παιδική κατασκήνωση της Οκλαχόμα οπότε και αρνήθηκε.  Κουλτουριάρηδες ενωμένοι.. Κάντε μου μια χάρη και πνιγείτε από το ποπ κόρν την ώρα που νομίζετε πως βλέπετε ταινία που να αξίζει...

- Πολύ γυμνό και όργια
Ακόμα και αν είναι μύθος τα αρχαία ρωμαικά και ελληνικά όργια γιατί σας χαλάνε τόσο πολύ?Οι μυξοπαρθένες να βάλουν το dvd της Candy Candy και να κλαίνε σιωπηλά γιατί δε την απαύτωσε ο Terry. Ή ο Antony. Ή και οι δυο μαζί. Οι δε μαμούχαλοι να πάρουν το χέρι μέσα από το βρακί τώρα. Κι αν τους την πέσει η Lucy Lawless να της ρίξουν χυλόπιτα.. Με το αντίθετο χέρι από αυτό που έχουν στο βρακί.

- Δεν ακολουθεί ιστορικά στοιχεία
Ω χίλια συγνώμη στους φοιτητές του Ιστορικού του τμήματος Φιλολογίας. Μπορείτε να στείλετε τις υποδείξεις σας στην παραγωγή της σειράς.. Να  χαχανίζετε με τον Catullus και τη μαλαπέρδα που τρυπάει τον χιτώνα του ξέρετε..

- Απευθύνεται σε άτομα με χαμηλό IQ
Οκ εδώ με πιάσατε στα πράσα. Κρίμα που δεν έχω την κατάλληλη καλλιέπεια κι ευγλωττία να αντιπαρέρθω στους Kim Peek που βλέπουν της σειρές που γύρισε η Mensa.

Νια νια νια νια νια!!!

To be continued...