Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Άλπεις..

Οι Άλπεις είναι σύστημα οροσειρών στην Ευρώπη και εκτείνονται από την Αυστρία και την Σλοβενία στα ανατολικά, μέσω της Ιταλίας, της Ελβετίας, του Λιχτενστάιν και της Γερμανίας έως την Γαλλία στα δυτικά...
Ετσι λέει η wikipedia μπορώ εγώ να την αμφισβητίσω?
Γιατί λοιπόν στ όνειρο μου  πήγα ταξίδι στις Αλπικές Αλπεις;;;;
Οι 'Aλπικες 'Aλπεις είναι περισσότερο χιονισμενες από τις ξενέρωτες Ιταλογαλλολιχτενσταικές..Είναι πολύ πιο απότομες και επικίνδυνες γι αυτό και τις είδα στο όνειρο μου. Γιατί είμαι άνθρωπος που του αρέσει να ρισκάρει. Ιδίως όταν κοιμάται..
Ημουν που λέτε μέσα στο αυτοκίνητο, με όλη τη φαμίλια και πηγαίναμε στις ΑΑ.(Παραθέτω την ίδια συντομογραφία με των ανώνυμων αλκοολικών για ευνόητους λόγους.Αν δε σας αρέσει όταν ξεσουρώσετε μπορείτε να μου κάνετε μήνυση..) Μόνο που εμείς πηγαίναμε μέσω Σουηδίας.Τώρα πώς ξεπετάχτηκε σαν τσόντα η Σουηδία ούτε αυτό μπορώ να καταλάβω...Το μόνο που μπορώ να πως είναι πως για ν' ανέβουμε στην κορυφή έπρεπε να μπούμε σε τελεφερίκ για οχήματα.Το γελοίο όμως δεν είναι αυτό. Είναι οτι μας την πέσανε ομαδικώς αντάρτες με καλάσνικοφ και δε μας άφηναν να κάνουμε βήμα..
Ε τώρα αυτό δεν είναι αδικία;;
Κάναμε ολόκληρο κύκλο για να πάμε από Σουηδία και φάγαμε πόρτα από τσετσένους αυτονομιστές στο τελεφερίκ;;
Αυτό το dvd με τα όνειρα παρακαλώ να επιστραφεί..